Björn Åhlén och Stephan Nilsson från ES Equipment AB besökte i dagarna ambulans- och räddningsmässan RettMobil i Fulda i delstaten Hessen i Tyskland. Det huvudsakliga syftet med mässbesöket var givetvis att presentera och demonstrera S-CUT för nya och gamla kontakter.

– Det bor 80 miljoner människor i Tyskland så potentialen är enorm. S-CUT är stor inom ambulans och räddning i landet, men det finns mycket kvar att göra på privatmarknaden. Vi har under dagarna på RettMobil haft många intressanta möten med både nya och gamla kontakter, säger Björn Åhlén. 

Herrarna Åhlén och Nilsson fick i Fulda möjlighet att träffa flera internationella företag och är inte särskilt förvånade över att intresset för S-CUT är lika stort var än den visas. 

Hög wow-faktor

– S-CUT har verkligen en hög wow-faktor! Folk vi möter tittar till en början på den med svalt intresse men när vi demonstrerar den tappar de hakan fullständigt och står bara och stirrar på den. Det är likadant varenda gång, säger Björn med ett brett leende. 

Öyvind Krause Halvorsen besökte RettMobil. Här med en S-CUT i handen.

Öyvind Krause Halvorsen bidrar starkt till att sprida S-CUT-budskapet i Tyskland.

Förutom chans att få sprida S-CUT-budskapet har dagarna på RettMobil gett nya uppslag och kunskap om nya produkter. Nya nya användningsområden för S-CUT har också diskuterats. Dessutom fick de möjlighet att få återse Öyvind Krause Halvorsen som är dedikerad ambassadör för S-CUT i Tyskland. Han är ambulanssköterska; använder ofta sin S-CUT i tjänsten och bidrar på många sätt till att sprida budskapet om dess unika skäregenskaper.

– Det är alltid ett nöje att få träffa mr S-CUT Germany, säger Björn Åhlén. 

Köp din S-CUT online

S-CUT XC-E (All round-modell med möjlighet att skära i tjockare material. Finns i fyra fräscha färger).

S-CUT QE (Budgetmodell för all round-användning med samma fina skäregenskaper som de dyrare modellerna. Avsedd för dig som behöver ett effektivt skärverktyg då och då).

Text och SEO: Marie Sjödin, mamedia.se