Multiverktyg S-CUT XC-E

589 kr

Beskrivning

Inte en kniv utan ett effektivt skärverktyg

S-CUT är inte en kniv utan ett effektivt skärverktyg. Multiverktyg med knivblad av metall och skyddskåpa. Verktyget skär med lätthet genom mycket kraftiga material, tjockare tyglager och läder. Greppvänligt handtag med stoppklack. Vårt populära multiverktyg har utvecklats till en ny, ännu bättre modell. Den är optimerad för möjligheten att skära i tjockare material och har därför ett extra stort gap mellan handtag och mothåll.

En kundkategori som förstår nyttan och säkerheten med S-CUT XC-E är hästfolk, S-CUT XC-E är både säkrare och mycket mera effektiv än en kniv. Framförallt köps den in som en säkerhetsprodukt att ha tillgänglig i stall och transport, men den används även för praktiska göromål i stallet.

Verkliga fall: Läs om två hästar som tagit sig över bommen i släpet och fastnat med grimma och grimskaft hårt mot huvudet. Båda dessa hästägare hade varit förutseende och skaffat en S-CUT och kunde därmed snabbt och säkert befria sina hästar utan att skada dem. Läs om dem här>>

S-CUT – en livräddare

Vi säljer också S-CUT XC-E till ambulans- och vårdpersonal. S-CUT XC-E är med andra ord en livräddare, för både människor och djur. Den skär med lätthet genom både tjocka tyglager och läder som i mc-stövlar och skinnställ. Med en XC-E tillgänglig på olycksplatser kan tiden från trauma till livräddande åtgärder förkortas avsevärt. Även jägare har upptäckt hur lätt och smidigt det är med buköppning och att lägga flåsnitt med en S-CUT. Ytterligare en kundgrupp är båtfolk, det inträffar nödsituationer när man snabbt behöver kapa linor eller förtöjningarna till båten. I stället för att ”såga” av förtöjningen med en kniv skär du av den i en enda handrörelse med en S-CUT.

S-CUT kan ersätta knivar men knivar kan inte ersätta S-CUT

Att skära med en S-CUT går snabbare än med något annat verktyg. Vi vill också poängtera att S-CUT inte är en kniv i egentlig mening, men den kan ersätta knivar i de flesta situationer. En kniv kan däremot aldrig ersätta en S-CUT på ett sätt som gör skärprocessen snabbare, säkrare och effektivare.

Fyra färger – välj din favorit

S-CUT XC-E finns i fyra fräscha färger, det är bara att välja din favorit. Köp den gärna i paket tillsammans med ett väggfäste eller ett bälteshölster. Med dessa tillbehör vet du alltid var du har din S-CUT.

Ladda ner produktbladet och läs mer om S-CUT XC-E, Xtreme Cutter.

Ytterligare information

Färger

Gul, Rosa, Orange, Svart

Specifikationer

Vikt: 0,120 kg.
Längd: 210 mm.
Material: Pulverlackad vattenskuren aluminium.
Tillbehör: Väggfäste, hölster samt extra skärblad och mothåll.