S-CUT XC-E – “hästmodellen”

fr. 396 kr  exkl. moms

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Vårt populära all-round-verktyg har utvecklats till en ny, ännu bättre modell. Den är optimerad för möjligheten att skära i tjockare material och har därför ett extra stort gap mellan handtag och mothåll. Den har också fått en stoppklack för att göra den ännu säkrare för fingrarna. En kundkategori som förstått nyttan och säkerheten med S-CUT XC-E är människor som dagligen hanterar hästar. Framför allt köps den in som en säkerhetsprodukt att ha tillgänglig i stall och transport, men den används även för praktiska göromål i stallet. Se gärna tvåminutersfilmen här nedanför, från Stall Holmegård.

Vi säljer också S-CUT XC-E till ambulans- och vårdpersonal. S-CUT XC-E är i sanning en livräddare, för både människor och djur. Den skär med lätthet genom både tjocka tyglager och läder som i mc-stövlar och skinnställ. Med en XC-E tillgänglig på olycksplatser kan tiden från trauma till livräddande åtgärder förkortas avsevärt. Även jägare har upptäckt hur lätt och smidigt det är med buköppning och att lägga flåsnitt med en S-CUT.

S-CUT XC-E finns i fyra fräscha färger, det är bara att välja din favorit. Köp den gärna i paket tillsammans med ett väggfäste eller ett bälteshölster. Med dessa tillbehör vet du alltid var du har din S-CUT.

Ladda ner produktbladet och läs mer om S-CUT XC-E, Xtreme Cutter.

Mer information

Välj färg

Gul, Rosa, Orange, Svart