Hej,

Mitt namn är Josefin Pageryd och jag kommer blogga här då och då, lite om mig själv och självklart S-cut.

Tänkte börja berätta lite hur samarbetet började och varför jag ska blogga här.

En dag surfade jag runt på internet och av ren slump kom jag in på esequipment.se och fastnade direkt i deras första mening på sidan ” S-Cut är utvecklad av räddningspersonal och används av räddningstjänster och ambulansföretag över hela världen för att snabbt skära upp kläder, stövlar, kapa bilbälten m m vid olyckor. ” Den tokiga hästtjejen som jag är så började jag genast tänka att den här produkten vore perfekt att ha i stallet, i transporten, överhuvudtaget när man håller på med hästar, istället för en sax som faktiskt kan skada djuret. Jag har tidigare haft en häst som väldigt lätt fått panik och med en S-Cut till hands hade allt blivit mycket smidigare och minskat risken för olyckor både för mig och hästen samt folk i omgivningen, det är inte små djur vi håller på med.

Alla som håller på med hästar vet att man alltid ska ha en sax i transporten, för att kunna få loss djuret om en olycka inträffar men när jag sen hittade S-Cut fanns det inget alternativ, en sån måste jag ha tänkte jag!
Jag kontaktade Björn och skrev att jag var intresserad av ett samarbete med dom just för att jag gillar produkten skarpt själv och det vill jag dela med mig av.

Nu kanske ni undrar varför dom valde att just samarbeta med mig? Jag driver en blogg som idag har blivit väldigt stort. Jag bloggar under portalen horseworld där jag är premiumbloggare.
Jag satsar stort både på bloggen och hästarna. I sommar ska jag äntligen ut och tävla igen, tidigare har jag mest utbildat hästar.

Jag kommer nu blogga här lite då och då så även ni kan följa min resa och nya personer kan hitta till mig. Medans jag bloggar om S-Cut på min blogg och försöker sprida det så mycket som möjligt. Jag är väldigt glad och stolt över att företaget ville samarbeta med mig och jag vet helt säkert att det här kommer bli ett bra samarbete.

Jag tror starkt på produkten och har själv testat den, så jag pratar utifrån egna erfarenheter och kan inte bli mer nöjd! 

Mer om mig hittar ni på bloggen www.pageryd.se

Ser fram emot att blogga här 🙂

josefin_-