S-CUT – Xtreme Cutter i ännu en ny version

Bild på S-CUT XC-E, Xtreme Cutter i de fyra fräscha standardfärgerna.

S-CUT XC-E, Xtreme Cutter, har fått ett nytt utförande och finns nu som standard i fyra fräscha färger.

Vi har under det senaste året jobbat mycket med S-CUT XC-E, Xtreme Cutter. Resultatet har blivit tre helt nya färger i tillägg till urprungsfärgen som är orange. Vi har också modifierat modellen ett par gånger under året och nu tycker vi att den sitter där den ska. Vi är mycket nöjda med resultatet och har fått en hel del positiv feedback från kunder.

Det som är speciellt med XC-E är att den har ett större gap mellan handtag och mothåll vilket gör att den klarar att skära i tjockare material. De andra modellerna har ett gap på ungefär 10 mm medan XC-E har hela 20 mm. Det gör den lämplig för användning på exempelvis båtar, i stallet och hästtransporten, för att skära markduk och vi ser även att jägare har hittat den för att använda till att öppna buken på fällt vilt.

Vad använder du din S-CUT till? Maila oss gärna på kontaktaoss@esequipment.se och berätta hur du använder din S-CUT. Har du ett riktigt bra tips och gärna en eller ett par bilder kan du få ditt tips publicerat här i vår blogg.